Matache Gheorghe nr.31

București

Pentru orice întrebare

+40 722 431 074

English EN Romanian RO

Timpul – prieten sau dușman?

Gestionarea eficientă a timpului

“ Un om care îndrăznește să risipească o oră din timpul său nu a descoperit valoarea vieții.” – Charles Darwin

Cât de multe lucruri vrem să realizăm într-o zi? Dar câte începem și câte finalizăm? E doar o senzație sau ziua parcă devine din ce în ce mai mică?

Până una alta e cazul să gestionăm cât putem de bine timpul nostru și să ne asigurăm că reușim să terminăm măcar lucrurile care contează cu adevărat.

Acest curs te învață să conștientizezi mai bine timpul, să devii orientat spre obiectiv și să fii mai productiv. Cursul îți prezintă principiile care stau la baza unui sistem de management al timpului de succes, pe care să îl poți înțelege, asimila, dezvolta și modela pe baza propriului stil de viață. Un sistem de gestionare a timpului creat de tine este mult mai probabil să fie adoptat și folosit decât unul care îți este impus. Vei vedea multe exemple și recomandări despre astfel de sisteme.

Cursul include și realizarea profilului comportamental (D.I.S.C. – modelul persolog) care îi ajută pe cursanți să își înțeleagă mai bine comportamentul, punctele forte și tendințele în gestionarea timpului.

Obiective

La finalul programului vei ști să-ți organizezi timpul într-un mod eficient și să reduci volumul de muncă inutil, să respecți timpul, să devii orientat spre obiective, eficient și productiv.

Agendă

  1. Atitudinea mentală
  2. Cunoaște-te pe tine și pe ceilalți (D.I.S.C.)
  3. Planificarea
  4. Organizarea
  5. Cum gestionăm întreruperile
  6. Spune NU
  7. Delegarea

Adresabilitate

Generală. Numărul recomandat de cursanți este de 8 – 12.

Durata cursului

1 ½  zile