Matache Gheorghe nr.31

București

Pentru orice întrebare

+40 722 431 074

English EN Romanian RO
Happy man with hands up on sunset.

Ghidul longevivului fericit

Știința stării de bine

În condițiile în care emoțiile trec prin șuișuri și coborâșuri fără precedent, ținerea sub control a stării de bine este mai importantă ca niciodată. Prin creșterea stării de bine reduceți stresul și creșteți productivitatea și implicarea. Dar mai important, creșterea stării de bine este cheia către o viață mai lungă și mai frumoasă.

Știința a arătat că starea noastră de bine este, ca și amprentele noastre, unică. Ceea ce ne menține sau ne crește starea de bine este diferit pentru fiecare dintre noi.

Înțelegerea emoțiilor din noi înșine și din ceilalți este esențială pentru îmbunătățirea stării de bine. De-a lungul a patru sesiuni deosebit de interactive, vom aprofunda strategii dovedite pe care le poți folosi pentru a îmbunătăți fiecare componentă a stării de bine. Descoperă cum să înțelegi mai bine inteligența emoțională și să devii mai conștient de sine.

Programul Știința stării de bine prezintă o gamă largă de tehnici și practici în patru domenii cheie: mental, fizic, social și de mediu. Construit pe știința schimbării comportamentului și a formării obiceiurilor sănătoase, acest program va reduce stresul și va crește productivitatea și implicarea.

Obiectivul acestui program este ca participanții să se simtă mai încrezători și mai capabili, să stimuleze relațiile cu ceilalți, să crească vitalitatea fizică și sentimentul lor de realizare și de împlinire personală în viață.

Ce conține programul

  • Patru sesiuni intense, interactive, cu exerciții și discuții de grup, sondaje și chat.
  • Un caiet de lucru digital, unic, ce permite luarea de notițe și conține informații din curs, exerciții, sfaturi și link-uri externe utile pentru realizarea unui plan de dezvoltare.
  • Opțional: Evaluare inteligenței emoționale (feedback 180) oferită de Genos în cadrul programului, pentru a iniția și a sprijini dezvoltarea inteligenței emoționale. Raportul evaluării, care conține și sfaturi pentru stabilirea unui plan de dezvoltare ulterioară, va fi discutat într-o ședință unu-la-unu.

Agendă

Modulul 1

  1. Explorați știința emoțiilor și felul cum puteți folosi conștientizarea sinelui pentru o mai bună calibrare a stării de bine.
  2. Analizați ce ar putea însemna pentru voi o îmbunătățire a stării de bine.
  3. Evaluați și împărtășiți ce strategii folosiți în prezent.
  4. Determinați cum puteți folosi strategii noi bazate pe știința schimbării comportamentului.

 

Modulul 2

  1. Explorați știința formării de noi obiceiuri.
  2. Determinați noi tehnici de implementat în cee ace privește somnul, dieta și exercițiile fizice pentru a vă îmbunătăți bunăstarea fizică.
  3. Identificați cum ați putea îmbunătăți mediul fizic și să structurați o zi cu stare de bine.

 

Modulul 3

  1. Aprofundați trei strategii mentale diferite, cunoscute a fi eficiente în îmbunătățirea modului în care gândim, simțim și ne comportăm.
  2. Lucrați la crearea limitărilor.
  3. Discutați despre implicarea în înțelegerea perspectivei și realizarea sensului.
  4. Vă îmbunătățiți agilitatea emoțională în timp ce răspundeți la factori declanșatori.

 

Modulul 4

  1. Descoperiți cum să creșteți starea de bine socială cu ajutorul inteligenței emoționale.
  2. Explorați tehnici pentru a vă îmbunătăți calitatea interacțiunilor sociale de zi cu zi.
  3. Identificați o relație personală apropiată pe care o puteți îmbunătăți și acțiunile pe care le-ați putea întreprinde în acest sens.
  4. Explorați un model de coaching pentru a-i ajuta pe alții să răspundă eficient la situațiile lor provocatoare.

Adresabilitate

Generală. 

Durata cursului

1 zi sau 4 module de câte 2 ore (în format online).

Be happy